phone +32 (0)478 75 54 54

About us

Driven by passion

De drijvende kracht achter Video voor Bedrijven is Tom Debruyne, een ervaren cameraman met een portfolio om u tegen te zeggen. Grote internationale concerten, live sportevents, TV programma’s en koningshuwelijken… hij leerde de kneepjes van het vak bij bekende tv- en productiebedrijven en is gepassioneerd met beeld bezig in zijn eigen opname- en montagestudio. Technisch inzicht en een creatief brein? Dé killercombo die Tom Debruyne nu dagelijks inzet voor bedrijven en organisaties. 

 

Driven by marketing

Met Video voor Bedrijven richt Tom zijn pijlen 100% op video marketing, dé communicatietool van de toekomst! Beelden zeggen meer dan 1000 woorden en de video’s op social media zijn trending. Denk maar aan de populariteit van vlogs, social video’s, aftermoviesproductvideo’sbedrijfsfilms en e-learningfilmpjes. Bedrijven moeten meesurfen op deze digitale golf en Video voor Bedrijven is dé ideale sparringpartner om te adviseren, te inspireren en video’s te realiseren!

 

Driven by people

Als freelance cameraman en monteur werkt Tom snel en efficiënt zonder dure facturen. Heeft uw video nood aan extra ondersteuning van een regisseurgrafisch vormgevergeluidstechnieker of social media expert? Dat kan! Video voor Bedrijven heeft een creatief collectief uitgebouwd van specialisten in hun vak die dezelfde kwaliteitsnormen hanteren. Dankzij onze ervaring en expertise, kan u 100% rekenen op kwalitatieve video’s die hoog scoren op social media.

 

Onze expertises? Lees meer >>
Graag een offerte?
Start hier >>

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x