Video Voor Bedrijven

Onze manier

Flexibel, snel, spontaan en creatief

Doeltreffende video, overtuigende social media content en deskundig advies over hoe je dit alles het best inzet. Daar zorgen wij voor. En wel op onze manier. Typisch.    


Flexibele creativo’s 

Elk bedrijf is uniek. Wanneer onze filmcrew bij je langskomt, snuiven we ter plaatse de sfeer op en maken de videoproductie die bij je past. Je identiteit, je cultuur, je stijl. Onze allerbeste producties bedenken we soms op de set zelf. Daar worden onze creativo’s spontaan blij van, en jij achteraf met het resultaat.   


Mensen en authenticiteit 

De gladde verkoper, strak in het pak, té witte tanden en té brede smile? Daar zijn wij allergisch voor. En wij niet alleen. Authenticiteit is van elk bedrijf de grootste troef, daar pakken wij mee uit. Als het kan, zetten we je eigen mensen voor de lens, daarmee maak jij het verschil. Zeg nu zelf: ooit gedacht dat die van boekhouding zo sterk overkomt op beeld?  


Los en ongedwongen

Doe maar normaal, dan doen wij dat ook. We werken bij elke productie met de glimlach en altijd in een losse sfeer. Alles mag, niks moet. We passen ons ook aan: je bedrijf hoeft geen hele dag stil te liggen als we met onze crew en camera’s langskomen op HQ.   


Kort op de bal

Soms mag het snel. Tijdens een event bijvoorbeeld dat je op het moment zelf al in korte clips wil communiceren op social media. Of je wilt het warme effect van je teambuilding vasthouden en dus zo snel mogelijk de aftermovie op het intranet. Dat kan. Wij spelen kort op de bal en garanderen een snelle levertijd.


Altijd kwaliteit

Wij maken alleen maar kwaliteit. Dat merk je in elke stap van het project, van script tot postproductie en oplevering in het gewenste formaat. Het resultaat: stuk voor stuk krachtige kwaliteitsproducties, voor de allergrootste impact. In high definition en 4K, alles haarscherp.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x