Video Voor Bedrijven

Workero

Als partner van Workero brengen we elke nieuwe locatie in beeld. Én de medewerkers. Zelfs zij die nog nooit een cameralens op hun gezicht gericht kregen, kregen we zo ver om mooie testimonials op te nemen.

Het is een mooi en fris concept, dat élke startup en mobiele werker wel kent. Workero: hippe, goed ingerichte kantoren waar flexwerkers en bedrijven efficiënt kennis met elkaar delen. Verspreid over het hele land. En elk jaar altijd meer. 

De uitdaging: een korte brand movie om de jonge dynamische werksfeer in kaart te brengen. We kozen doelbewust geen strakke architectuurshots, Workero draait op mensen. Dus lieten we een danseres uitbundig doorheen de werkruimten bewegen. De schwung van het concept danst op het ritme van haar lijf.

Een andere video bedachten we ter plaatse. Je kunt in de kantoren niet om hun logo heen, een gestileerde gele hoofdletter W. Een detail dat we uitvergrootten: we lieten de camera doorheen de ruimte cirkelen waar het logo regelmatig terugkwam. Aan de kijker om uit te zoeken hoeveel keer precies. In een extra filmpje achteraf verklapten we waar alle W’s precies waren verstopt.      

Als partner van Workero brengen we elke nieuwe locatie in beeld. Én de medewerkers. Zelfs zij die nog nooit een cameralens op hun gezicht gericht kregen, kregen we zo ver om mooie testimonials op te nemen.{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x