Video Voor Bedrijven

Testimonial Day

Na het succes van vorige testimonial day en de vele tevreden klanten is er besloten om een tweede testimonial day te organiseren. 

Op 3 mei 2019 organiseert Video Voor Bedrijven voor de tweede keer Testimonial Day. Je krijgt dan de kans om een testimonial op te nemen voor jouw bedrijf. Zo kan je deze inzetten om je online imago extra in de verf te zetten.

Het concept is simpel: wij maken één mooie interview set-up waarin we gedurende de dag meerdere testimonials   opnemen. Door op deze manier te werken is het voor Video Voor Bedrijven mogelijk om dit aan te bieden aan een zeer toegankelijke prijs.

Wat moet je doen?

Nodig een tevreden klant uit die vlot kan spreken. Het is de bedoeling dat deze klant zijn positieve ervaring deelt over jouw bedrijf in een testimonial. Jij stelt een aantal vragen aan jouw klant waaruit blijkt waarom hij/zij tevreden is over jullie samenwerking. Om dit vlot en gestructureerd te laten verlopen, heb ik 6 vragen samengesteld waarmee ik een mooie montage  kan maken. Deze vragen vind je hier onder.


1. Hoe ben je bij mijn bedrijf terecht gekomen?

2. Waar was je naar op zoek en hoe hebben wij jou geholpen?

3. Hoe heb je onze samenwerking ervaren?

4. Wat zijn de sterke punten van mijn bedrijf?

5.  Zou je mijn bedrijf aanraden in je netwerk? Zo ja, waarom?

6. Hoe zou je mij als persoon omschrijven?


PRIJS: €250 excl. BTW zonder ondertiteling en €300 excl. BTW met ondertiteling.

LOCATIE: Interoffices DaVincilaan 1 Zaventem


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x